PREMIJER ŽNL Drugo kolo starta susretima u Suhopolju i Lukaču, Voćin se vraća na Livadak gdje će ugostiti Dinamo iz Kapele Dvora

Ovog vikenda susretima drugog kola nastavlja se natjecanje u Premijer županijskoj nogometnoj ligi.

U subotu, 26. kolovoza u 17:30 sati igraju se dvije utakmice. Suhopolje, na stadionu Park, dočekuje Mikleuš. Obje momčadi u prvom kolu došle su do “punog plijena”, zato s velikim zanimanjem možemo očekivati ovaj ogled. Dugi niz godina Suhopolje i Mikleuš “ljuti” su rivali. Prije nekoliko sezona, na istom mjestu, ove dvije momčadi su pred više od 1.000 gledatelja odlučivale o naslovu prvaka.

U drugoj subotnjoj utakmici Lukač 05 ugostit će Slavoniju iz Sladojevaca. Obje ekipe u prvom kolu ostale su “praznih ruku” te će im ovo biti prilika za iskupljenje. Pobjedi bi bliže trebala biti domaća momčad.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 27. kolovoza u 17:30 sati. Najzanimljivije bi trebalo biti u Voćinu, gdje se istoimena domaća momčad nakon godinu dana vraća na svoj Livadak. U goste dolazi Dinamo iz Kapele Dvora. Obje momčadi u prvom su kolu došle do tri boda identičnim rezultatom 2:0. U domaćim redovima, zbog crvenog kartona neće moći zaigrati Josip Čović.

Zrinski iz Nove Bukovice pružio je čvrst otpor na stadionu Kurija u Kapeli Dvoru, ali je ostao bez bodova. Sad će na svojoj “Bombonjeri” dočekati raspucano Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje razmišlja samo o pobjedi. S druge strane, domaći trener Dario Petrović očekuje pozitivan rezultat, ali zato će morati zaustaviti odlični napadački trojac gostiju koji čine Dino MilinovićFilip RebićDario Godeč.

Odlična Mladost iz Čačinaca gostuje u Borovi. Gosti su veliki favoriti. To su bili i proljetos, ali su ostali bez bodova. Može li momčad trenera Stipe Rebića, koju predvodi najbolji prošlosezonski strijelac Darko Obžetić i drugi puta ove godine iznenaditi Čačinčane?

U Četekovcu će domaći Dinamo i Rezovac pokušati doći do pobjede, kako bi amortizirali poraze iz prvog kola.

Milanovački Sokol pred svojim navijačima dočekuje Crnac. Ekipa Crnca prošle nedjelje pokazala je da se može uspješno nositi i sa zvučnijim suparnicima. Domaćima je cilj tri boda, ali i gosti razmišljaju o nastavku dobrih rezultata. Vruće i sparno vrijeme bit će dodatna prepreka svim igračima na terenu.

Na prvo mjesto liste strijelaca izbio je Dino Milinović s četiri zgoditka, a prati ga Dario Godeč s tri, obojica igrača Bratstva iz Gornjeg Bazja, dok su Marin Čavić i Matej Rukavina iz čačinačke Mladosti postigli po dva pogotka.

PREMIJER ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – 2. KOLO

Subota, 26. kolovoza, u 17:30 sati:

Lukač 05 – Slavonija (Sladojevci)
Suhopolje – Mikleuš

Nedjelja, 27. kolovoza, u 17:30 sati:

Zrinski (NB) – Bratstvo (GB)
Voćin – Dinamo (Kapela Dvor)
Dinamo (Četekovac) – Rezovac
Sokol (Milanovac) – Crnac
Borova – Mladost (Čačinci)

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rajnović)

Premijer ZNL Prvo kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content