Prva promjena trenera u Premijer ŽNL: Na Laništu Marko Doppler naslijedio Antonija Ilijaševića

Nakon dva uvodna poraza u Premijer županijskoj nogometnoj ligi, Antonio Ilijašević odlučio je odstupiti s trenerskog mjesta županijskog premijerligaša Rezovca.

– Odlučio sam dati ostavku na mjestu trenera seniorske momčadi što je uprava prihvatila. Nakon prva dva kola izostao je rezultat. Vrlo dobro smo odradili pripreme i nadam se da će promjena na klupi “prodrmati” našu ekipu, za koju smatram da vrijedi puno više nego što pokazuju rezultati na početku prvenstva. Iako sam već u zadnja dva dana imao ponude da preuzmem mlađe uzraste nekih klubova pa čak i jednu seniorsku momčad, odlučio sam na neko vrijeme uzeti odmor od nogometa- izjavio je Antonio Ilijašević.

Ilijašević je u posljednjim sezonama u nekoliko navrata “uskakao” kao dežurni vatrogasac i preuzimao trenersku funkciji, kada je bio najteže. Klupska uprava trenersko rješenje je pronašla unutra kluba. Vođenje seniorske momčadi preuzeo je vratar Marko Doppler, koji je u Rezovcu već 12 sezonu. Njemu će to biti prvi trenerski izazov, ali je kao vratar niz sezona bio produžena ruka trenerima na terenu.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content