U subotu, 26. kolovoza, održat će se 10. Memorijalni turnir u odbojci na pijesku “Krunoslav Bošnjak”

Kao što je poznato, organizator je zbog loših vremenskih uvjeta u sklopu ovogodišnjeg 14. Ferragosto Jama odgodio memorijalni turnir u odbojci na pijesku u čast jednog od svojih osnivača i pokretača Krunoslava Bošnjaka. Ipak, slijedi drugi pokušaj i to u subotu, 26. kolovoza, s početkom od 13 sati.
Riječ je o jubilarnom 10. turniru koji će i ove godine biti odigran na odbojkaškom igralištu na orahovačkom Jezeru u organizaciji Krunine obitelji, rodbine i prijatelja, suorganizaciji Dostave zvuka i Ferragosto Jama, te pod pokroviteljstvom Zajednice športskih udruga grada Orahovice i uz pomoć Grada Orahovice i tvrtke Radlovac.

– Igra se na dva dobivena seta do 15 poena, a eventualni treći igra se do 11. Četiri igrača natječu se u polju, petog je moguće prijaviti kao zamjenu. U slučaju 15 ili više ekipa igra se kup sustav na ispadanje, a u protivnom igra se po skupinama. Dodir bloka se uvijek broji kao prvi kontakt, a za napad je dozvoljen samo čvrst udarac, dakle nema tzv. kuhanja i napada prstima s dvije ruke. Kotizacija po ekipi iznosi 10 eura, osigurali smo i novčane nagrade, pokale, medalje, ali i nagrade organizatora – poručili su organizatori turnira.

(www.icv.hr, vg)

Kruno plakat novi2

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content