Virovitičko-podravska županija bit će “Županija partner” 25. Obrtničkog i gospodarskog sajma koji će se od 10. do 12. studenog održati u Križevcima

Virovitičko-podravska županija bit će “Županija partner” na 25. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije na kojem se očekuje nastup više od 250 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i kojeg posjeti više od 10.000 posjetitelja.

Ovaj sajam, koji će se od 10. do 12. studenog održavati u Križevcima, predstavlja najznačajniju gospodarsku manifestaciju na području Koprivničko-križevačke županije.

Organizator sajma je Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Udruženja obrtnika Križevci.

Ovo je nastavak dobre gospodarske suradnje Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije, koja je bila “Županija partner” na Viroexpu 2022. godine.

(www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content