ŽUPANIJSKI KUP Veterani Papuka uvjerljivi u Meljanima: Grabić bolji od Slavonca, čađavačka Mladost prošla nakon jedanaesteraca

Danas su odigrane preostale tri utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa.

Veterani Papuka Osječkog 1664. gostovali su u Meljanima gdje su upisali uvjerljivu pobjedu protiv domaće momčadi. Čak četiri zgoditka za goste postigao je Dalibor Delić, trostruki strijelac bio je Miroslav Škulj, dok su po pogodak upisali Bojan Kujavić i Dragan Pavoković. Jedini strijelac za Meljane bio je Gabriel Hodak.

Grabić je u 1. kolu gostovao kod Slavonca u Novakima, a za pobjedu im je bio dovoljan jedan pogodak. Zgoditak odluke postigao je Mario Kovać 15. minuta prije kraja.

Regularni dio utakmice između Krčevine i Mladosti 1930. iz Čađavice završen je rezultatom 1:1. Antun Đurasek doveo je domaćine u prednost u 62. minuti, dok je utakmicu u raspucavanje odveo Ante Džavić svojim golom minutu prije kraja susreta. Golove s bijele točke za Krčevinu postigli su Martin Ljiljanić, Damir Pandurić i Gabrijel Obšivać, dok su promašivali Milorad Šipka i Antun Đurasek. Precizni za Mladost bili su Josip Mađarević, Boris Sajda, Ante Mađarević i Mario Car, a neprecizan je bio Tomislav Kovač. Dodajmo kako je ovo Kovaču bio drugi promašeni udarac s bijele točke na utakmici, a prvoga nije uspio realizirati u 85. minuti.

Rezultati:

Meljani – Papuk Osječko 1664. 1:9

Slavonac – Grabić 0:1

Krčevina – Mladost 1930. 1:1 (3:4)

(www.icv.hr, mra, foto: NK Grabić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content