3. NL SJEVER Kožarić, Kvrgnjaš i Begović pred derbi s Poletom vratili Pitomaču na pobjedničke staze

Nogometaši Pitomače uspjeli su u svom naumu da ekspresno isperu gorak okus neočekivanog domaćeg poraza u susretu s Koprivnicom. U šestom kolu 3. nogometne lige Sjever slavili su na gostovanju u Domašincu rezultatom 3:1.

Momčad Ivana Presečana stigla je do početne prednosti u 17. minuti pogotkom Frana Kožarića. Samo osam minuta kasnije domaći Dinamo izjednačio je rezultat, a strijelac je bio Dominik Novak. Pobjedu gostima osigurali su svojim zgodicima Patrik Kvrgnjaš u 36. i Ivan Begović u 68. minuti susreta.

Zadovoljan povratkom na pobjedničke staze bio je trener Ivan Presečan.

– Pristup je u ovom susretu bio odličan od prve minute, a kada je tako, rezultat ne može izostati. Kao momčad odigrali smo ovu utakmicu vrlo dobro, nismo posustajali, borili smo se do posljednje minute i to je nakraju urodilo plodom. Da je bilo malo više koncentracije, mogli smo ostvariti i uvjerljiviju pobjedu. Bili smo bolji cijelu utakmicu, kontrolirali smo igru i osvojili u konačnici vrijedna tri boda. Čestitam svojim igračima, a sada nas čeka pravi ispit, susret s vodećom momčadi lige – rekao je gostujući trener Presečan.

Pitomača trenutno ima 11 bodova, pet manje od vodećeg Poleta s kojim će snage odmjeriti idući vikend na domaćem travnjaku. Bit će to prava nogometna poslastica…

Dinamo (Domašinec) – Pitomača 1:3
Igrač utakmice: Marko Matančić

Preostali rezultati 3. kola:

Virovitica – Koprivnica 0:1
Polet (SMnM) – Međimurje 4:1
Podravina (Ludbreg) – Varteks (Varaždin) 0:2
Rudar (MS) – Graničar (Kotoriba) 4:0

(www.icv.hr)

3. NL Sjever. 6. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content