KINO PITOMAČA Ovoga vikenda pogledajte akciju “Plaćenici 4” i animirani film “Vrapčić Richard 2”

I ovoga vikenda Kino Pitomača donosi dva odlična naslova. Tako sutra (petak) s početkom u 20 sati pogledajte akcijski film “Plaćenici 4”, a u nedjelju u 17 sati na rasporedu je animirani film “Vrapčić Richard 2” sinkroniziran na hrvatski jezik.

PLAĆENICI 4

Izvorno ime: The Expendables 4
Redatelj: Scott Waugh
Žanr: akcija, avantura, triler
Uloge: Jason Statham, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren
Trajanje filma: 103 min
Godina: 2023.
Država: SAD

Sadržaj filma: Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcijske scene. Jason Statham, Andy Garcia, Sylvester Stallone i Dolph Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Fox, 50 Centa i mnoge druge. Ono što je počelo prije 11 godina konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barney Ross i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ross i njegova plaćenička banda suočit će se s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske.

VRAPČIĆ RICHARD 2 – SINK

Izvorno ime: Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel
Redatelj: Benjamin Quabeck, Mette Tange, Simona Berman
Žanr: animirani, obiteljski, avantura
Uloge: Tin Rožman, Lana Blaće, Jan Kovačić, Ana Ćapalija, Dražen Bratulić, Goran Malus, Ruben Carević, Paola Slavica, Ivan Đuričić, Goran Vrbanić
Trajanje filma: 84 min
Godina: 2023.
Država: BEL, DEU, NOR

Sadržaj filma: Uživajući u zimovanju na Velikom jezeru u sjevernoj Africi, Richard saznaje da mu ovaj put neće biti povjerena tako časna i odgovorna misija da vodi let jata roda kući na sjever. Ne želeći se s time pomiriti, bježi na samostalno putovanje puno opasnosti i avantura. Na putu, Richard će se morati susresti s jatom vrabaca u nevolji koje će uhvatiti zle ptice marabu predvođene pohlepnim paunom Zamanom. Da bi stekle slobodu, ptice će se morati ujediniti u prijateljski tim, pokazati hrabrost i domišljatost kako bi riješile zagonetku i pronašle tajanstveno blago s draguljima.

(www.icv.hr, ib, Kino Pitomača)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content