Uskoro počinje upis djece u pitomački Dječji vrtić “Potočnica” za novu pedagošku godinu: Evo kako se prijaviti

Upravno vijeće Dječjeg vrtića “Potočnica” Pitomača raspisalo je Oglas za upis djece u pedagošku 2024./2025. godinu. Prijave će se zaprimati od četvrtka, 9. do srijede, 17. svibnja.

U vrtić se mogu upisati djeca koja do 31. kolovoza 2024. godine navršavaju jednu godinu života pa do polaska u osnovnu školu. Isto tako, mogu se javiti i djeca koja tijekom pedagoške godine navršavaju godinu dana, ali će u vrtić biti upisana nakon što ju navrše.

Prednost pri upisu djece u redovne programe Vrtića za pedagošku godinu ostvaruju djeca koja do 1. travnja tekuće godine navrše četiri godine života, a dijete zajedno s oba roditelja, odnosno samohranim roditeljem ili jednim roditeljem ukoliko se radi o jednoroditeljskoj obitelji, ima prebivalište na području općine Pitomača.

Prijave za upis djece s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se zaključno do 17. svibnja putem platforme e-upisi.

Detaljne upute za roditelje/staratelje možete pronaći na web stranici Dječjeg vrtića “Potočnica”.

-Napominjemo kako treba imati pristup sustavu e-građani, na koji se možete prijaviti korištenjem prihvaćenih vjerodajnica (nalaze se na ovoj poveznici). Isto tako, napominjemo da u slučaju nemogućnosti prijave putem sustava e-građani, odnosno nastanka problema kod povlačenja dokaza za ostvarivanje prava prednosti, možete se obratiti za pomoć u ispunjavanju prijave u Dječji vrtić Potočnica – poručili su iz “Potočnice”.

(www.icv.hr, DV Potočnica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content