Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja: Za “Razvoj zadružnog poduzetništva” od 3.000 do 15.000 eura

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je Otvoreni javni poziv za Program “Razvoj zadružnog poduzetništva” za 2023. godinu.

Ovaj Program dodjele bespovratnih sredstava provodi se u cilju povećanja konkurentnosti proizvoda i usluga zadruga, njihovu prepoznatljivost, produktivnost i inovativnost uz primjenu novih tehnologija i inovacija, pozicioniranje zadruga na tržištu radi postizanja boljih poslovnih rezultata te otvaranje novih radnih mjesta u zadrugama i zadržavanje postojećih.

Korisnici bespovratnih sredstava temeljem ovog Programa su subjekti malog gospodarstva koji su registrirani kao zadruge.

  • Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 3.000 eura
  • Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 15.000 eura.

Ukupna vrijednost Programa je 265.450 eura.

Prijave se zaprimaju isključivo od 4. rujna do 3. listopada 2023. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do 3. listopada.

Prijava (Prijavni obrazac s propisanom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 3. listopada na adresu: Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Prijava na Otvoreni javni poziv za Program “Razvoj zadružnog poduzetništva” za 2023. godinu, Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb.

(mingor.gov.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content