Nesvakidašnja prometna nesreća: Vozačica “preletjela” preko iskopanog kanala i ozlijedila radnika

Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se u četvrtak, 7. rujna u Ulici Stjepana Radića u Đurđevcu. Neoprezna vozačica očito nije obraćala pažnju na signalizaciju postavljenu na cesti i svojim je automobilom prešla preko prilično vidljivog i široko iskopanog kanala – prenosi Podravski list

Prema prvim i neslužbenim informacijama, na automobilu je nastala samo materijalna šteta, no kako danas (petak) javlja policija, u kanalu je stajao i radnik koji je u prometnoj nesreći zadobio tjelesne ozljede.

-Jučer, 7. rujna oko 12 sati u Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića 59-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom virovitičke registarske oznake. Vozačica nije postupila po vidno postavljenim prometnim znakovima na prometnoj barijeri te ih je zaobišla i nastavila kretanje, nakon čega je vozilom prešla preko iskopanog kanala u kojem je 59-godišnji djelatnik vršio radove. Tom prilikom 59-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak – stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko–križevačke.

(www.icv.hr, podravski.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content