Počeli upisi u novu plesnu sezonu u đurđevačkom Plesnom klubu Ritam

Uspjesi na natjecanjima diljem Hrvatske na kojima su djeca i mladi unatrag protekle dvije godine osvajali zlatne, srebrne i brončane medalje te zapažen nastup plesne grupe Fit lady na zatvaranju ovogodišnje Picokijade, razlozi su ovogodišnjeg velikog interesa za uključivanje u Plesni klub Ritam u Đurđevcu. Od 1. listopada počinje nova plesna sezona i za očekivati je da će, nakon dosadašnjih aktivnosti i uspjeha, plesna kultura u Gradu Picoka biti još bogatija i sadržajnija.

– Sretna sam da smo uspjeli osnovati Plesni klub Ritam i da je plesna scena doista zaživjela u našem gradu- ističe predsjednica kluba Ivana Senjan, na čiji je poticaj i velik angažman osnovan klub koji je od prosinca 2022. član Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca.

– Možemo krenuti rasplesanim koracima u jesen i zimu jer se oslanjamo na edukaciju vrsnih trenera plesa koji nam dolaze iz Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica. Napokon mogu reći da imamo sve potrebne uvjete za opstanak i daljnji razvoj kao što je to u okolnim i većim gradovima- dodala je.

Iz tog razloga otvaraju vrata te pozivaju nove članove u neki od četiri programa koje nude. Riječ je o plesnoj grupi za početnike od 6 do 10 godina (ponedjeljkom), sportski ples za djecu i mlade koji pruža mogućnost natjecanja na turnirima i prvenstvima (ponedjeljkom i srijedom), društveni plesovi za srednjoškolce i odrasle koji žele razvijati osobnu kulturu plesa (četvrtkom) te Fit lady za sve djevojke i žene željne rekreacije, plesa i druženja uz latino-američke ritmove (ponedjeljkom i srijedom).

Prijaviti se možete OVDJE, a sve dodatne informacije potražite na e-mailu ili putem broja mobitela 099/759-9440.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content