Biciklijada “Zdravko je krenuo”: Na “bajsu” do Azila pa u šetnju

Udruga Pobjede, zajedno s Gradskim sportski savezom, stvara tradiciju koja pomaže ljudima, psima i okolišu.

Tako su i ove godine organizirali biciklijadu koja će se održati u sklopu akcije “Zdravko je krenuo” Za sve sudionike biciklijade start je u Tvrđi, na trgu Lisinskog (kod stare pekare) u subotu u 10 sati ujutro.

Gradski sportski savez osigurao je da biciklijada bude odrađena po pravilima, uz policijsku pratnju, tehničku pomoć i prvu pomoć. Planirani dolazak pred Azil je oko 11 sati, u koloni, gdje će sudionike biciklijade dočekati 180 kerovaca željnih šetnji.

Nakon svega svakako će dobro doći i malo osvježenje koje je će upriličiti Gradski savez za sportsku rekreaciju, kava ili čaj te ručak, veganski grill sendviči, koji će se služiti iza podneva.

– Budete li htjeli donirati, bit će izloženi promo materijali udruge – majice, ruksaci, kape…. Svo vrijeme možete se podružiti sa psima iz Azila i malo im skratiti vrijeme dok čekaju svoje udomitelje, do planiranog povratka koji je u 14 sati, ili dok vam srce poželi – ističu iz Udruge Pobjede iz koje pozivaju sve građane da im se pridruže u još jednoj njihovoj akciji kojom nastoje poboljšati život napuštenih i često zlostavljanih pasa.

(www.icv.hr, tj, foto: Udruga Pobjede)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content