KINO SLATINA Ovaj vikend u znaku horor filmova, na rasporedu još dvije zanimljive projekcije

Ovog su vikenda u Kinu Slatina na rasporedu čak četiri zanimljive projekcije. Uz akcijski film “Kreator”, horore “Slagalica strave X” i “Časna II”, tu je i poslastica za mališane, animirani “Psići u ophodnji: Moćni film” sinkroniziran na hrvatski jezik. Ulaznice za projekcije možete rezervirati na broj mobitela 099/855-0996 ili putem facebook stranice Kino Slatina.

PSIĆI U OPHODNJI: MOĆNI FILM
-animirani, akcija, avantura

  • Petak, 06.10. u 17:00
  • Subota, 07.10. u 17:00

Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad. Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

Cijena ulaznice: 3,50 eura | 26,37 kuna

KREATOR
-akcija

  • Petak, 06.10. u 19:00
  • Subota, 07.10. u 19:00

Smješten pedeset godina u budućnost u kojoj se vodi rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, Kreator je vizualno zapanjujući i potpuno originalan. Ovaj epski bezvremenski blockbuster pita se što to uistinu znači biti čovjek. Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog odlaska svoje žene, regrutiran je da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio tajanstveno oružje s moći da okonča rat – i samo čovječanstvo. Misija spašavanja svijeta vodi do moralne dileme kada Joshua sazna da je najveći neprijatelj čovječanstva – dijete.

Cijena ulaznice: 4,00 eura | 30,14 kuna

SLAGALICA STRAVE X
-horor

  • Petak, 06.10. u 21:15
  • Subota, 07.10. u 21:15

Najuzbudljiviji i duboko uznemirujući nastavak SAW franšize istražuje nepoznato poglavlje Jigsawove najosobnije igre. John Kramer (Tobin Bell) se vratio. Radnja je smještena između događaja iz Spirale straha I i II, bolesni i očajni John putuje u Meksiko na rizičan i eksperimentalan medicinski postupak u nadi da će pronaći čudo za izlječenje svoje bolesti – no otkriva da je cijela operacija prevara namijenjena iskorištavanju najugroženijih. S novim ciljem, zloglasni serijski ubojica vraća se svom zanatu, boreći se protiv prevaranata na svoj prepoznatljiv način kroz podmukle, poremećene i lukave zamke.

Cijena ulaznice: 4,00 eura | 30,14 kuna

ČASNA II
-horor

  • Petak, 06.10. u 20:00
  • Subota, 07.10. u 20:00

Nakon senzacionalnog uspjeha prvog filma, franšiza ‘Časna’ se vraća u zastrašujućoj priči koja će vas držati budnima noćima. Godina je 1956. Mjesto radnje: Francuska. Svećenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlonamjernom silom u obliku iste demonske časne Valak. ‘Časna II’ nastavlja priču gdje je prvi dio stao, otkrivajući šokantno neispričano porijeklo zlog demona. Priča prati dvije mlade redovnice koje riskiraju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njezinog povratka i otjerale je natrag u pakao jednom zauvijek. Ovaj put, nitko nije siguran.

Cijena ulaznice: 4,00 eura | 30,14 kuna

 

(POU Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content