Obavijest poljoprivrednicima: Agroland u petak, 13. listopada, u Podravskoj Moslavini osigurava besplatan povrat prazne ambalaže

“Agroland” u dvorištu svoje tvrtke u Podravskoj Moslavini za poljoprivredna gospodarstva osigurava besplatan povrat prazne ambalaže od sredstava za zaštitu bilja CROCPA za 2023. godinu. Povrat će se moći ostvariti u petak, 13. listopada, u periodu od 9 do 11 sati.

Tvrtka je naglasila kako će sakupljati isključivo praznu ambalažu sljedećih tvrtki proizvođača/uvoznika koji financiraju projekt i omogućavaju poljoprivrednicima besplatan povrat njihove ambalaže:

AgroChem-Maks, Agroavant, Agronom, Agroteks, Albaugh TKI* (Pinus Agro), BASF Croatia, Bayer Crop Science* (Monsanto), Belchim Crop Protection HR* (Orchem), Chromos Agro, Danon, Corteva Agriscience* (Dow AgroSciences), Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals* (Genera), Stockton, Syngenta Agro.

Kod pojedinih tvrtki je došlo do pripajanja ili promjene naziva, te je u zagradi naveden prijašnji naziv, budući da se na tržištu i dalje može naći ambalaža s prijašnjim nazivom tvrtke, a koja se prihvaća u sklopu projekta.

Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content