EHF EUROPSKA LIGA Pobjedom u Skjernu “Gromovi” mogu potvrditi prvo mjesto u svojoj skupini

Utakmice petog kola grupne faze ovogodišnje EHF Europske lige igraju se danas (utorak), a rukometaši našičkog NEXE-a gostuju u danskoj kod momčadi Skjern.

U prvom ovogodišnjem kolu EHF Europske lige Našičani su na svom terenu došli do uvjerljive pobjede 39:25, dok su prošle sezone u oba susreta minimalno svladali Skjern 30:29 na gostovanju i 29:28 na domaćem parketu.

-Pred nama je veliki izazov, gostujemo u Danskoj kod odlične ekipe Skjerna. Tipična skandinavska momčad koja jako puno trči i ima vrlo brzu tranziciju lopte i s kontrama i polukontrama nemilosrdno kažnjavaju svaku pogrešku protivnika. Zbog toga ćemo morati odigrati vrlo smireno i pametno, sa što manje tehničkih pogrešaka i pokušati odigrati na način na koji smo igrali u prvoj utakmici u Našicama. Za to će nam trebati prije svega čvrsta igra u obrani i maksimalna koncentracija tijekom svih 60 minuta. Danci će sigurno htjeti uzvratiti za težak poraz u Našicama, no imamo i mi svoje želje koje namjeravamo realizirati na terenu i ako se igrači budu držali plana mislim da možemo ostvariti naš cilj – susret je najavio trener NEXE-a Branko Tamše.

Večerašnjom pobjedom “Gromovi s Krndije” kolo prije kraja potvrdili bi prvo mjesto u skupini D. Utakmica se igra u Skjern Bank Areni u 18:45 sati, a prijenos je na kanalu Arena Sport 2.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content