U Čepinu i ove godine paljenje svijeća u Ulici grada Vukovara ili u prozorima domova u povodu sjećanja na žrtve Domovinskog rata

Općina Čepin obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje programom “I u mom gradu Vukovar svijetli” u petak, 17. studenog 2023. u Parku hrvatskih branitelja u Čepinu s početkom u 17:30 sati.

Općinski načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac, zamjenik Ivan Žeravica, predsjednik općinskog vijeća Robert Periša, uz nazočnost predstavnika javnih ustanova i poduzeća kao i dvjestotinjak učenika osnovnih škola Miroslava Krleže i Vladimir Nazor Čepin te članova KUD-a “Ivan Kapistran Adamović” Čepin zapaliti će svijeće u znak sjećanja na žrtve u Domovinskom ratu.

Prigodan program izvest će učenici OŠ Miroslava Krleže Čepin.

-Ovim činom želimo na dostojanstven i primjeren način odati počast svim sudionicima obrane Vukovara i Škabrnje – gradovima simbolima hrvatske slobode, te pozivamo sve sumještane koji su u prilici da zapale svijeće u Ulici grada Vukovara u Čepinu ili u prozorima svojih domova – ističu u pozivu iz Općine Čepin.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content