U subotu, 9. prosinca, III. Golden Christmas Virovitičkih mažoretkinja: Najavljuju pravu božićnu čaroliju i spektakularni koncert

Virovitičke mažoretkinje, višestruke državne prvakinje i dvostruke europske viceprvakinje, pozivaju vas na svoj tradicionalni božićni koncert, III. Golden Christmas Virovitičkih mažoretkinja. Koncert će se održati u subotu, 9. prosinca, u sportskoj dvorani Osnovne škole “Vladimir Nazor” s početkom u 16.30 sati.

Na koncertu će ove godine sudjelovati brojni mažoret timovi iz Zagreba, Bjelovara, Križevaca, Garešnice, Grubišnog Polja i Našica, a predstavit će se i Glazbena igraonica GŠ “Jan Vlašimsky” Virovitica te plesna skupina 2. razreda OŠ “Vladimir Nazor” iz Virovitice.

– Pripremamo pravu božićnu čaroliju i spektakularni koncert, kako i dolikuje višestrukim državnim prvakinjama, europskim i svjetskim viceprvakinjama. Ovim koncertom želimo našim sugrađanima i svim gostima pokazati svu ljepotu mažoret i pom pon sporta, te naš izuzetan i vrhunski rad s djecom. Veselimo se vašem dolasku – poručila je predsjednica Virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec.

Kako je bilo na prošlogodišnjem Golden Christmasu, možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, Virovitičke mažoretkinje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content