Održana izvještajno – izborna skupština Oldtimer kluba Virovitica: Izabrano novo vodstvo kluba

Oldtimer klub Virovitica ovih je dana održao izvještajno – izbornu skupštinu. Nakon usvajanja izvješća o radu, financijskog izvješća, izvješća Nadzornog odbora i izvješća Stegovnog odbora zbog isteka mandata razriješeni su predsjednik, dopredsjednik, tajnik i blagajnik te tijela Upravnog, Nadzornog i Stegovnog odbora.

Za predsjednika je u novom mandatu izabran Dražen Bajivić dok je za dopredsjednika izabran Marijan Đurđević. U Izvršni odbor izabrani su Mihael Zakoč, Mladen Potrata i Željko Krmpotić-Krco, u Nadzorni odbor Marijan Pavoković, Bratislav Jovanović i Dražen Paloš dok su u Stegovni odbor izabrani Mario Cergolj, Dražen Ožvatić i Ivan Maloča.

Upravni odbor je na konstituirajućoj sjednici održanoj 30. siječnja 2024. godine za tajnika izabrao Ivana Đurđevića i blagajnika Hrvoja Paloša.

U planu za 2024. godinu predviđeno je održavanje tri oldtimer susreta; TOMOS susret za ljubitelje starodobnih mopeda TOMOS koji će organizirati sekcija Tomos Mikeši. U kolovozu će se održati oldtimer izložba povodom dana grada Rokovo 2024., a u rujnu rally povodom dana Virovitičko-podravske županije. U planu je i posjetiti nekoliko muzeja starodobnih vozila te prisustvovati na oldtimer susretima u Rumunjskoj, Češkoj, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Srbiji ali i drugim susretima u Hrvatskoj. Planira se prikupljanje donacija za Dječji dom SOS – Dječje selo „Ladimirevci“ i javna podjela poklona djeci povodom Božićnih blagdana.

(www.icv.hr, Oldtimer klub Virovitica) 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content