U Orahovici potpisani ugovori o dodjeli stipendija za deficitarna zanimanja: Uskoro još jedan novi javni poziv za stipendiranje

Grad Orahovica i ove godine pomaže učenicima i studentima iz deficitarnih zanimanja sa stipendijom za lakše obrazovanje. Tim povodom gradonačelnik Saša Rister potpisao je ugovore s troje stipendista, s dvoje učenika i s jednim studentom. Studentska stipendija iznosi 110 eura dok učenička iznosi 60 eura mjesečno.

Gradonačelnik Rister istaknuo je kako je prijava na javni poziv bilo više, ali su nedostajali dijelovi obvezne dokumentacije i time su prijavitelji morali biti odbijeni. Ipak, gradonačelnik je naglasio kako će isti javni poziv biti ponovljen.

– S obzirom na to da su ostala neiskorištena sredstva predviđena za stipendije u Proračunu, ponovit ćemo javni poziv za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija za deficitarna zanimanja u tekućoj školskoj godinu jer želimo pomoći našim studentima i učenicima. Ovim putem obavještavam sve naše sugrađane koji nisu dostavili svu dokumentaciju ili su propustili javni poziv, da prate službene stranice Grada Orahovice gdje će uskoro biti objavljen ponovljeni javni poziv na koji se mogu javiti – rekao je Rister te čestitao na ostvarenim uvjetima i rezultatima stipendistima koji su danas potpisali ugovor.

(www.icv.hr, vg)

Ugovori stipendije 2 Custom

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content