Virovitičanka Palma Ramljak 16. veljače nastupa u Zagrebu na jubilarnom 30. izdanju poznatog Međunarodnog natjecanja “Mladi virtuozi”

Palma Ramljak, učenica 3. razreda klavira Srednje glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica, u petak, 16. veljače nastupit će u Zagrebu na izrazito zahtjevnom Međunarodnom natjecanju pod nazivom “Mladi virtuozi”.

Jubilarno, 30. izdanje ovog natjecanja okupit će velik broj natjecatelja iz brojnih zemalja, koji će se natjecati u pet kategorija. Palma će nastupiti u 4. kategoriji koja se odvija u dvije etape.

Ocjenjivački sud ove godine čine renomirani pijanisti i pedagozi: Ruben Dalibaltayan, Natalia Trull, Michael Davidov, Florian Koltun i Jelica Kuzmin.

Popis kandidata za ovogodišnje natjecanje možete pogledati OVDJE.

Posljednju pripremu pred put u Zagreb, Palma će imati u srijedu, 14. veljače u 19:30 sati u dvorani Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica gdje će biti održan koncert s natjecateljskim programom. Gošće koncerta biti će Klara Volenik i Lisa Petrović, odlične učenice klavira. Koncert je otvoren za javnost, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

(www.icv.hr, GŠ Jan Vlašimsky Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content