REZULTATI Antoniadis za pobjedu Virovitice protiv Varteksa, Zdenčanima “puni plijen” u Imbriovcu, Rezovčanima susjedski derbi

Momčad trećeligaša Virovitice nastavlja s odličnim rezultatima u proljetnom dijelu sezone. Jedan pogodak danas je bio dovoljan za “puni plijen” protiv četvrtoplasiranog Varteksa. Strijelac u minimalnoj domaćoj pobjedi protiv “Bumbara” bio je Nikolaos Antoniadis u 37. minuti s bijele točke. Virovitičani su u četiri odigrana susreta ovog proljeća upisali čak sedam bodova.

Momčad Pitomače poražena je na gostovanju u Murskom Središću kod drugoplasiranog Rudara rezultatom 3:1. Strijelac jedinog gostujućeg pogotka bio je Boško Kosanović u 69. minuti.

Odličan meč odradio je četvrtoligaš Sloga iz Zdenaca na gostovanju u Imbriovcu gdje je protiv domaćeg Borca upisao sva tri boda rezultatom 3:0. Strijelci u Ciglarovoj momčadi bili su Jurica Šantić u 23. minuti, Matheus Felipe De Jesus Silva u 38. i Marin Zdelar u 75. minuti.

Drugi četvrtoligaš Slatina doživio je poraz u Čazmi. Domaćin je slavio rezultatom 3:2. Za Slatinčane je poentirao Matej Potočki u 8. i 76. minuti.

Zanimljivo je bilo na travnjacima Premijer ŽNL. Vodeće Bratstvo je s visokih 7:0 na Školskom vrtu deklasiralo Dinamo iz Četekovca. Tri pogotka postigao je Dario Godeč, dva Filip Rebić, a po jedan Leo Hokman i Dino Milinović.

U susjedskom derbiju Rezovac je na svom Laništu s 3:2 slavio kontra Borove. U domaćim redovima precizni su bili Matija Toljan (2′), Antonio Tunić (9′) i Mihael Komar (30′). Za goste su poentirali Darko Obžetić u 86. i Mario Kolaković u 89. minuti.

Crnac je pred svojim navijačima iznenadio Suhopolje. Dominik Kapetanović u 22. i Franko Šterl u 37. minuti zatresli su mrežu “Grofova”, dok je jedini gostujući pogodak djelo Marka Rastije u 57. minuti.

U nastavku donosimo sve današnje rezultate…

3. NL SJEVER – 18. KOLO

Virovitica – Varteks Varaždin 1:0

Rudar Mursko Središće – Pitomača 3:1

4. NL BJ-KC-VT – 17. KOLO

Borac Imbriovec – Sloga Zdenci 0:3

Čazma – Slatina 3:2

PREMIJER ŽNL – 17. KOLO

Bratstvo Gornje Bazje – Dinamo Četekovac 7:0

Rezovac – Borova 3:2

Crnac – Suhopolje 2:1

1. ŽNL – 17. KOLO

NO Limit TVIN – Dinamo Josipovo 2:0

Orešac – Podgorje 3:2

Munja Veliki Rastovac – Podravac Sopje 3:1

2. ŽNL ZAPAD – 11. KOLO

Turnašica – Aršanj Sedlarica 1:3

ŠN Graničar Okrugljača – Sloga Dugo Selo 0:2

Otrovanec – Gradina 2:4

2. ŽNL ISTOK – 14. KOLO

Papuk Osječko 1664 – Krčevina Čađavački Lug 5:3

Vaška – Mladost Bakić 2:2

Miholjac – Meljani 1:0

(www.icv.hr, ŽNS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content