Skupština Društva za sport i rekreaciju Podgorje: Uključenost mladih zalog su za budućnost sportske rekreacije

U društvenom domu virovitičkog prigradskog naselja Podgorje u subotu, 23. ožujka u nazočnosti zamjenika virovitičko–podravskog župana Marija Klementa, tajnika Sportske zajednice grada Virovitice Tihomira Majstorovića te drugih gostiju, održana je izvještajna skupština Društva za sport i rekreaciju Podgorje.

Društvo za sport i rekreaciju Podgorje logistički je podržalo niz aktivnosti Virovitičko–podravske županije, Grada Virovitice, Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije i Sportske zajednica grada Virovitice, a i ubuduće će pomoći u organizaciji sportsko-rekreativnih aktivnosti.

Jednoglasno su usvojeni izvješće o radu i financijsko izvješće za proteklu godinu.

U planu za ovu godinu predviđeno je sudjelovanje na brojnim natjecanjima sportske rekreacije na županijskoj i državnoj razini. Sukladno novom Zakonu o sportu i izmjenama Zakona o udrugama, usvojene su izmjene Statuta udruge.

Zamjenik župana Marijo Klement i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović pohvalili su Društvo za sport i rekreaciju Podgorje što okupljaju mlade njegujući tradicijske sportove i igre te su najavili da će i dalje imati podršku Virovitičko–podravske županije, kako bi mogli realizirati svoje planove.

Rad Društva za sport i rekreaciju pozdravili su i podržali predsjednik Mjesnog odbora Podgorje i Saveza sportske rekreacije VPŽ Milan Krmpotić, predstavnici srodnih udruga iz Vaške, Sopja i Vukosavljevice, Udruge mladeži iz Golog Brda, Nogometnog kluba Podgorje te Konjičkog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content