Zajednica žena ”Katarina Zrinski”, Mladež i Gradski odbor HDZ-a Orahovica uljepšali nadolazeći Uskrs svojim sugrađanima

I ove godine Zajednica žena ”Katarina Zrinski”, Mladež i Gradski odbor HDZ-a Orahovica humanitarnim su činom uljepšali nadolazeći, najveći kršćanski blagdan Uskrs svojim sugrađanima i obiteljima s četvero i više djece.

Naime, tradicionalno su pripremili slatke pakete i odnijeli djeci iz obitelji s četvero i više djece te složili poklon pakete koje će uz pisanice uručiti građanima između dvije svete mise za Uskrs.

-Lijepo je činiti dobro i raditi to osmijehom i punog srca. Mi se svake godine okupimo i odradimo ovu akciju kako bi ljudima uljepšali Uskrs, nije to nešto veliko, ali je od srca i time želimo našim Orahovčanima uljepšati najveći kršćanski blagdan. Ovim putem u ime HDZ-a Orahovica svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs – rekla je glavna pokretačica svih humanitarnih akcija orahovačkog HDZ-a i predsjednica Zajednice žena ”Katarina Zrinski” Danijela Kordoš.

Kao i uvijek ovaj humanitarni čin podržao je i pozdravio predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Orahovica Saša Rister naglasivši kako je ovo humani čin doista iz sveg srca svih članova, a najveća nagrada dobiveni dječji osmijeh.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content