Sladojevački dragovoljci održali redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (petak) je Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Skupštinu je nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine otvorio predsjednik TO UHDDR Sladojevci Zdravko Kodrić pozdravivši sve nazočna članove i goste.

Poslije izbora radnih tijela skupštine, predsjednik Kodrić podnio je izvješće o radu za protekli period te plan rada za period koji je ispred njih. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Gosti, predstavnici i predsjednici braniteljskih udruga sa slatinskog područja pohvalili su rad članova TO UHDDR Sladojevci te im poželjeli puno uspjeha u narednom periodu. Rad ovog temeljnog ogranka pohvalili su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš.

Uoči održavanja skupštine, gosti i sladojevački dragovoljci odali su počast svim poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem upaljenih lampiona kod križa u središtu mjesta.

(www.icv.hr, adf; Foto: M. Bubaš, H. Selenić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content