Uspjeh Konjičkog kluba DANarab na 2. Kolu Croatia Cupa, ekipno osvojili treće mjesto

Konjički klub DANarab iz Vukosavljevice ostvario je zapažen uspjeh na nedavnom 2. kolu Croatia Cupa održanom u Đurđevcu.

Klub je predstavljalo četvero jahača i njihovih konja, koji su se istaknuli u različitim kategorijama natjecanja. Nika Vlahović i Al Malik sudjelovali su u CEN* utrci dugoj 85 km, uspješno završivši utrku te ostvarivši kvalifikaciju za međunarodna natjecanja. Helena Pokupić i Jyspeed Font Noire nastupile su u kvalifikacijskoj utrci na B 65 km, osiguravši kvalifikaciju za Državna prvenstva ove godine. Lea Bukvić s konjem Shalima zauzela je drugo mjesto u utrci B 65 km, dok je Dominik Jus s Gidranom Semsi osvojio treće mjesto također u utrci B 65 km.

IMG_3706

U ekipnom natjecanju, DANarab je ponosno osvojio treće mjesto, pokazujući iznimnu sinergiju i sportski duh među svojim članovima.

Ovo natjecanje okupilo je više od 70 natjecatelja iz cijele Hrvatske, Slovenije i Mađarske, te više od 20 klubova, što svjedoči o velikoj raznolikosti i konkurenciji na terenu.

Uzimajući u obzir postignute rezultate, klub se intenzivno priprema za iduće natjecanje koje će se održati 18. svibnja u Kukavici, gdje će ponovno pokazati svoju predanost i sportsko umijeće.

(icv.hr, KK DANarab Vukosavljevica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content