Uz tortu i šampanjac u Slatini otvoren novouređeni KTC trgovački centar i poljoljekarna

Danas (ponedjeljak) su u Slatini nakon nekoliko tjedana preuređenja, KTC supermarket i poljoljekarna otvorili svoja vrata i tako kupcima pružili potpuno novi doživljaj kupovine u novom – suvremeno opremljenom prostoru.

KTC d.d. obiteljska je tvrtka koja posluje više od 30 godina u 26 gradova i zapošljava više od 1.500 djelatnika. Uz trgovinu kao osnovnu djelatnost (supermarketi, poljoljekarne i benzinske postaje) tvrtka se bavi ugostiteljstvom i turizmom.

Upravo u Slatini KTC je prije 21 godinu započeo s radom, a danas se osim s moderno uređenim restoranom, trgovinom i poljoljekarnom, može pohvaliti s 42 zaposlenika od kojih je njih više od 90 posto od tada pa sve do danas zadržalo svoje radno mjesto u slatinskom KTC-u.

-Napokon smo otvorili svoja vrata kupcima i zajedno s njima cijeli kolektiv dijeli zadovoljstvo ovakvim modernim prostorom u kojemu je svakako ugodnije raditi. Posebno nas veseli što osim modernog prostora kupcima od danas možemo ponuditi i nove proizvode. Ono što je zasigurno veliki plus su mesnica i pekara koji će kupcima omogućiti pristup svježim i kvalitetnim proizvodima uz naravno sav ostali asortiman – istaknula je Gordana Subotić, voditeljica trgovačkog centra u Slatini.

Torta i šampanjac obradovali su naravno i posjetitelje koji su sudeći prema broju, jedva čekali današnje otvorenje, a kako kažu KTC je broj jedan mjesto za kupovinu

– Stvarno je jako lijep i moderan prostor pa je i kupovina ugodnija, KTC je jedan od najdugovječnijih supermarketa ovdje u Slatini i stvorili smo naviku da dolazimo ovdje – kaže Štefica kao dugogodišnji kupac KTC-a.

Osim torte i šampanjca, danas svi članovi Kluba Vjernosti ostvaruju duple bodove na sve kupnje u supermarketu, poljoljekarni i restoranu, a za svaku kupnju u vrijednosti od 70 eura i više bit će nagrađeni i sa platnenom torbom za kupovinu.

-Zahvaljujemo na povjerenju za proteklih više od 20 godina i pozivamo vas u novopreuređeni trgovački centar KTC Slatina – poručuju iz KTC-a.

Podsjetimo, radno vrijeme supermarketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 21, a poljoljekarne od ponedjeljka do petka od 8 do 17, subotom 8 do 13 sati.

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content