ZAVRŠNICA U-15 Virovitičanke poražene u prvom susretu protiv Sesveta: Una Velić najefikasnija u redovima lavica

Prije nekoliko trenutaka završen je prvi susret 1234 Virovitice na Državnoj završnici za rukometašice U-15, a igračice Helene Rončević i Andrijane Miklić snage su odmjerile s vršnjakinjama iz Sesveta.

Već u uvodnim minutama utakmice Sesvečanke su se odvojile na 5:1, uspjele su se lavice vratiti na -2 u devetoj minuti utakmice (6:4), no preostali dio prvog dijela rukometašice Sesveta odradile su bolje te su na predah otišle s prednosti 14:7, ponajviše zahvaljujući Matei Koski koja je postigla šest pogodaka. Koštale su lavice u prvom dijelu i promašeni sedmerci, realizacija je bila 2/5, do kraja utakmice 2/7, što govori da je rezultat mogao biti i nešto povoljniji.

Pokušavale su Virovitičanke u nastavku naći odgovor na igru Sesvečanki, s dva vezana zgoditka lavice su smanjile na 14:9, no ubrzo su rukometašice Sesveta ponovno preuzele kontrolu nad susretom i u konačnici došle do pobjede 26:12. 

Najefikasnija u redovima lavica bila je Una Velić sa šest zgoditaka, dok je četiri postigla Darma Rončević.

Novu utakmicu Virovitičanke će odigrati danas od 16:25 sati protiv Dalmatinke uz prijenos na službenom Youtube kanalu HRS-a.

SESVETE – 1234 VIROVITICA 26:12
1234 Virovitica: Vanessa Smolčić, Una Velić 6, Darma Rončević 4, Dora Orban, Gabrijela Šerment, Nina Domović, Ema Drljić 1, Klara Pokupić 1, Lana Šuprinović, Emily Karol Grubić, Lana Majdak, Dea Klešić, Mia Bančić, Ana Kosanović, Petra Pristavnik, Ela Hajmaši, trenerice: Helena Rončević i Andrijana Miklić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content