Doznajte rezultate 23. memorijalnog turnira u boćanju “Lizi Lizi – Ivan Martinović” održanog u povodu proslave Dana grada Našice

U organizaciji Nogometnog kluba Šipovac i pod pokroviteljstvom Grada Našica, a u sklopu proslave Dana grada, u subotu, 8. lipnja održan je 23. memorijalni turnir u boćanju pod nazivom “Lizi Lizi – Ivan Martinović. Na natjecanju je sudjelovalo 13 ekipa.

Direktorica Turističke zajednice grada Našica Ines Resler i gradonačelnik Krešimir Kašuba svojim su dolaskom došli podržati ovaj memorijalni turnir u boćanju. Gradonačelnik Kašuba otvorio je turnir te svim natjecateljima poželio puno uspjeha u igri.

– Danas mi je velika čast i zadovoljstvo biti ovdje u Šipovcu i posjetiti memorijalni turnir u boćanju koji se održava već 23. put. S velikim zadovoljstvom želim pohvaliti organizatore koji već dugi niz godina održavaju ovaj turnir. Ovaj turnir je iznimno važan za ovaj kraj jer zaista podiže kvalitetu života, ali i sportski duh – izjavio je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Predsjednik NK Šipovac Miroslav Ivanković pozdravio je sve okupljene te im zaželio puno sreće i uspjeha u igri te izrazio veliko zadovoljstvo velikim brojem ekipa.

Igor Bando bio je najprecizniji, a od ekipa je najpreciznija bila “UDD Sport Caffe” koja je u samom finalu natjecanja svladala ekipu “Miješani”. Treća je pozicija pripala ekipi “Od kratke nema ništa”.

Predsjednik Miroslav Ivanković najuspješnijim boćarima uručio je medalje i pehare.

(www.icv.hr, ak, foto: A. Koš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content