Igor Andrović: U samo dva mjeseca Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je dvije velike pobjede pokazujući kako je najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj

Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije Igor Andrović u priopćenju za javnost osvrnuo se na rezultate nedavno održanih izbora za Europski parlament.

– U samo dva mjeseca Hrvatska demokratska zajednica, kako na području Hrvatske, tako i na području Virovitičko-podravske županije, ostvarila je dvije velike pobjede dokazujući kako je najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj. Prvo na izborima za Hrvatski sabor, a ove nedjelje i na izborima za Europski parlament. I ove nedjelje ponovili smo uspjeh ostvaren na izborima za Hrvatski sabor. U svih 13 općina i tri grada kandidati Hrvatske demokratske zajednice predvođeni nositeljem liste, predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem čak i u mjestima gdje ne obnašamo vlast premoćno su slavili na izborima za Europski parlament. Na području Virovitičko-podravske županije HDZ je dobio 52,32 posto glasova, što je drugi najbolji rezultat u Hrvatskoj. Dokaz je to kako stanovnici naše županije, cijene i vrednuju naš nesebični rad za dobrobit svakog stanovnika Virovitičko-podravske županije, što se po ostvarenim i trenutnim projektima vidi na svakom koraku. Europskim sredstvima, uz jasan putokaz, promijenjena je slika Virovitičko-podravske županije i cijele Hrvatske, uz veliku potporu Vlade RH i premijera Andreja Plenkovića. Mi ovdje nećemo stati. Svaki izbori nas dodatno obvezuju – nastaviti odgovorno i snažno, stvarajući nove ideje, provoditi nove projekte, jer sve to što mi radimo danas, radimo za sve oni koji će iza nas ostati – sutra, za našu djecu, mlade, za budućnost Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Hrvatske. Hvala vam.

(HDZ VPŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content