Održan novi mITup: Korištenje Pythona u analizi i obradi prostornih podataka u offshore industriji predstavio Dino Dragun

U petak 7. lipnja, u organizaciji Društva informatičara slatinskog kraja (DISK), u Poduzetničkom inkubatoru Slatina održan je novi mITup na kojem su ugostili izvanrednog stručnjaka Dinu Draguna. Glavna tema ovog događaja bila je korištenje Pythona u analizi i obradi prostornih podataka u offshore industriji, ali razgovaralo se i o brojnim drugim temama.

Dino Dragun ima više od deset godina iskustva u offshore industriji kao inženjer i voditelj projekata. Njegov profesionalni pristup usmjeren je na stalno traženje napretka u rješenjima za obradu i upravljanje podacima, tako da je bio i više nego spreman odgovoriti na sva moguća pitanja sudionika, te im ponuditi kvalitetna rješenja.

Neke od tema koje su zanimale slatinske i druge poduzetnike i ostale zainteresirane bile su korištenje Pythona u analizi i obradi prostornih podataka, širenje na svjetsko tržište, automatizacija u obradi podataka, projekt menadžment, rast i razvoj poslovanja, te vođenje projekata.

Osim što je demonstrirao svoje duboko domensko znanje i stručnost, Dragun je oduševio svojom energijom, poduzetnošću i iznimnim vještinama u ophođenju s ljudima. Poseban naglasak stavio je na važnost zajednice i umrežavanja, što je, kako je istaknuo, bilo ključno za njegov profesionalni razvoj.

– Dino Dragun i njegov tim mladih stručnjaka otvoreni su za suradnju te smo najavili mogućnost nove razmjene znanja i iskustava, ovaj put u užem području analize i obrade prostornih podataka korištenjem Python programskog jezika. Vidimo se na sljedećem mITup-u- poručili su iz Udruge DISK.

(www.icv.hr, adf, DISK Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content