FOTO: MEMORIJAL “CAH-KRMPOTIĆ-NOVAK-ZEC” Na krilima Stupara i Obžetića Borova “prošetala” turnirom

Na igralištu u Podgorju, u organizaciji Nogometnog kluba Podgorje odigran je već tradicionalni Memorijalni nogometni turnir “Cah-Krmpotić-Novak-Zec”. Na turniru su uz domaću momčad sudjelovali klubovi: Sveti Đurađ, Sokol Milanovac i Borova. Turnir je odigran u spomen na poginule branitelje te osnivače i djelatnike Nogometnog kluba Podgorje kojima su predstavnici klubova i gosti odali počast za vrijeme turnira polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju u Virovitici.

IMG 8061 Custom

U prvoj polufinalnoj utakmici sastali su se domaćin i nogometaši Sokola iz Milanovca. Podgorje je uz veći posjed lopte stvorilo i puno izglednijih prilika od kojih su dvije realizirali te utakmicu završili rezultatom 2:0 i plasirali se u finale.

U drugoj polufinalnoj utakmici snage su odmjerili Sveti Đurađ i Borova. Nogometaši Borove na terenu su dominirali a takvu igru okrunili su s tri zgoditka bez ijednog primljenog i pridružili se Podgorju u finalnoj utakmici. Nekoliko sjajnih intervencija na vratima Svetog Đurđa imao je Vedran Botić.

IMG 8036 Custom

Utakmicu za treće mjesto odigrali su Sveti Đurađ i Sokol iz Milanovca. U napetoj atmosferi u prvom poluvremenu nogometaši Sokola nekoliko su puta burno reagirali na sudačke odluke a sudac Marinović pokazao je žuti karton Antunu Hajiću i Matku Bušetinčanu. Pred kraj prvog poluvremena nogometaši Svetog Đurđa dolaze u vodstvo. Zgoditak je postigao Nikola Mesić a sjajnu asistenciju upisao je Željko Pšihistal. U drugom poluvremenu bilo je nekoliko izglednih prilika s obje strane koje su ostale nerealizirane pa se rezultat do kraja nije mijenjao. Nervozni dvojac iz prvog poluvremena još jednom je burno reagirao na odluku suca Marinovića koji bez puno razmišljanja pokazuje dva crvena kartona i iskjučuje ih iz igre. Konačan rezultat 1:0.

U finalnoj utakmici gledali smo golijadu. Domaća momčad snage je odmjerila protiv ekipe iz Borove. Gosti su na terenu vodili glavnu riječ. Sjajna dodavanja veznog reda te odličan pronalazak napadača, uz vrlo sigurnu obranu gosti su okrunili sa čak šest pogodaka. Spudić i Pipić sjajnim su loptama “hranili” Stupara i Obžetića koji su pokazali da je riječ o sjajnim napadačima. Vuzem i Šajn odlično su odradili obrambene zadatke ali i ostatak ekipe odigrao je na zavidnoj razini. Domaći nogometaši utakmicu su završili bez ispaljenog metka iako se dva puta u vrlo dobrim šansama našao Jurković ali nije uspio zabiti.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Matija Horvat iz redova Podgorja.

IMG 7818 Custom

Najboljim golmanom turnira proglašen je Vedran Botić iz Svetog Đurđa.

IMG 7817 Custom 1

Najbolji strijelac turnira bio je Antun Stupar iz ekipe Borove.

IMG 7816 Custom

Program prilikom dodjele pehara vodila je tajnica kluba NK Podgorje Helena Bukvić a nakon turnira uslijedila je večera i zajedničko druženje.

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”475041″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content