CILJ JE STVORITI STABILNOG TREĆELIGAŠA Virovitica počela s pripremama, na Vegešku stigli Čubelić, Ivačić i Pipić

Nakon nekoliko tjedana pauze ponovno je oživio glavni teren Sportskog centra “Vegeška” u Virovitici. Trener Samuel Spudić okupio je igrače s kojima će se od ove jeseni natjecati u novoformiranoj trećoj ligi Sjever. Nakon izlaska na teren igrače je pozdravio predsjednik kluba Damir Pervan.

– Pred nama su novi izazovi. Od ove sezone natjecat ćemo se u trećeligaškom društvu. To iziskuje vaš jači angažman, ali vjerujemo, da se možete uhvatiti u koštac s ostalim ligašima. Ima dovoljno vremena da se kvalitetno pripremite i nakon toga sigurno očuvate ligaši status – naglasio je Pervan.

IMG 7221 Custom

Nakon toga, trener Spudić iznio je plan priprema i krenuo s radom. Zbog poslovnih i obiteljskih obaveza na prvom okupljanju nisu bili svi igrači na koje trener računa, ali će oni kojih nema svojim radom nadoknaditi propušteno.

-Pred igračima je jača liga koja iziskuje dodatni angažman na treninzima i u igri. Vjerujem da možemo uspješno odgovoriti tom izazovu i očuvati status trećeligaša – rekao nam je Spudić.

IMG 7245 Custom

Momčad je igrački osvježena s nekoliko prinova

– Seniorima smo priključili dvojicu najperspektivnijih juniora, Doriana Mikičića i Angela Bernarda Radovića koji su u prošloj sezoni pokazali svoju kvalitetu. Uz njih pristupila su trojica igrača, Josip Ivačić iz Suhopolja, Luka Čubelić iz Slatine i mladi Krešimir Pipić iz novog županijskog prvoligaša Borove – zaključio je trener Spudić.

U pripremnom razdoblju igrači će uz 26 treninga odigrati i osam pripremnih utakmica. Prva će biti gostovanje 20. srpnja u Bjelovaru, gdje će igrati s istoimenim trećeligašem. Nakon toga,  27. srpnja slijedi gostovanje u Jelisavcu kod trećeligaša Vihora, 28. srpnja turnir u Gornjem Bazju, gostovanje u Ferdinandovcu 31. srpnja i u Pakracu 3. kolovoza.

IMG 7253 Custom

Jedinu domaću utakmicu Virovitičani će odigrati s Dugim Selom 7. kolovoza. Na kraju su dva gostovanja 10. kolovoza kod Papuka u Orahovici i 14. kolovoza u Daruvaru. Ligaško natjecanju u trećoj ligi Sjever počinje 24. kolovoza. (www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”539168″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content