Heritage hotel “Kurija Janković” i Centar za posjetitelje “Dvorac Janković” tražena mjesta za blagdanski prosinac i Novu godinu

Probuditi se u sobi dvorca koja odiše bogatom poviješću, prolaziti hodnikom kojim su hodali grofovi i spustiti se na doručak napravljen od domaćih proizvoda s lokalnih slavonskih OPG-ova te krenuti u šetnju i istraživanje prirode koja oduzima dah svojom ljepotom samo je mali dio iskustva sve većeg broja ljudi koji se odlučuju za čari kontinentalnog turizma. Sve navedeno dio je bogate priče koju svojim posjetiteljima nude Heritage hotel „Kurija Janković“ i Centar za posjetitelje „Dvorac Janković“.

Zahvaljujući obnovama putem projekata i sredstava iz europskih fondova u koje je uloženo više od stotinu milijuna kuna, danas je riječ o destinacijama koje brojem rezervacija ruše rekorde posjećenosti na našem području, ali i pokazuju kako su idealno odredište za moderne i aktivnog života željne turiste.

Da su u Heritage hotelu „Kurija Janković“ i u Centru za posjetitelje „Dvorac Janković“ i više nego zadovoljni brojem gostiju koji su se upravo tamo odlučili odsjesti, potvrđuje i njihova direktorica Sanja Sudar.

– Iznimno smo zadovoljni jesenskim rezultatima ostvarenih noćenja s obzirom da su došli na razinu predkoronske 2019. godine. Posebno nas veseli popunjenost Dvorca Janković koji je otvoren u svibnju ove godine i kao novi objekt bilježi odlične rezultate – istaknula je S. Sudar te otkrila kako se polako pune rezervacijama i što se prosinačkih blagdana tiče.

– U oba objekta za vrijeme adventa i Nove godine imamo već mnogo rezervacija, s time da su nam pojedini datumi u prosincu već u potpunosti popunjeni. Upravo tijekom adventa planiramo i niz aktivnosti kako bismo pridonijeli stvaranju raznolike i zanimljive ponude za sve naše goste. Kulturna i prirodna baština upotpunjena zanimljivim prosinačkim programima na našoj destinaciji svakako doprinose odlukama o biranju mjesta za odmor. Također, drago nam je što vidimo i novi trend, a to je da nas sve više prepoznaju domaći gosti koji počinju otkrivati sve što nudi Podravina i Slavonija – zaključila je direktorica.

(www.icv.hr, eat, Foto: arhiv)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content