Muškarac (39) dosad skupio više od 9 negativnih bodova: Nema vozačku, a opet pijan sjeo za volan

Muškarac (39), koji je pijan (1,63 g/kg promila u krvi), bez pojasa i dokumenata sjeo za volan osobnog automobila, zaustavljen je jučer (nedjelja) u ranim jutarnjim satima u Virovitici, u redovnoj kontroli prometa za vikend, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Kako doznajemo, riječ je o vozaču koji je policiji itekako dobro poznat. Dosad je, naime, skupio i više od mogućih 9 kaznenih bodova zbog ovakvih prekršaja, a ponosni je vlasnik i Rješenja Policijske uprave virovitičko-podravske kojim mu je određeno da dvije godine ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole.  

Zanimljivo je da vozačku nema – nikad nije polagao ispit, a kako redovno skuplja negativne bodove i tako odgađa mogućnost pristupa ispitu, postoji mogućnost da ga nikad – ni ne položi. 

Budući da je postojala mogućnost da će nakon kontrole na cesti nastaviti voziti u takvom stanju, vozač je uhićen, odvezen liječniku na pregled i smješten na triježnjenje.

Slijede mu novi optužni prijedlozi, ne samo zbog vožnje, već i zbog toga što uz sebe nije imao ni osobnu iskaznicu, stoji u odgovoru policije na naš upit.  (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content