Marin Jurić-Čivro godinu započeo suradnjom s Denykenom

Talentirani mladi glazbenik iz Virovitice, Marin Jurić-Čivro , 2016. godinu je započeo izvrsno pa se tako njegov videospot za debitantski singl “Dobro jutro svima” našao na #4 MTV Adria godišnjoj top listi Domaćica 2015.
„Nisam se nadao ovakvom uspjehu. Ovo je sve novo za mene i snalazim se kako mogu i kako znam. Ne znam čime sam ovo zaslužio, ali grlim ovu šansu“, iskreno odgovara Marin na pitanje kako je zadovoljan dosadašnjim tijekom njegove mlade glazbene karijere.
Protekla je godina za mladog Virovitičana bila u znaku marljivog i ustrajnog rada te početka sigurnih koraka na domaćoj glazbenoj sceni. Po završetku glazbenog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, gdje je dosegnuo finale, predstavio je svoj debitantski singl „Dobro jutro svima“, koji autorski potpisuje njegov mentor Ivan Dečak (Vatra) , a pjesma je snimljena u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa, u njihovom zagrebačkom studiju. Iza pratećeg videospota stoji talentirani redatelj Boris Sekulić, koji je videospot zajedno s Marinom i svojim timom snimao u Zagrebu. Ulogu direktora fotografije preuzeo je Filip Tot, dok se montažom bavila Maida Srabović.
Krajem rujna, zaputio se u nizozemski Den Haag, gdje su ga ugostile djevojke iz skupine Luminize. S njima je snimio zajednički singl „Zašto još volim te“, koji je zauzeo same vrhove radijskih top-lista i tamo se zadržao tjednima, zahvaljujući i vjernoj podršci fanova.
Marin Jurić-Čivro nastavlja vrijedno raditi i u 2016. godini, za koju priprema objavu svog debitantskog albuma. Trenutno marljivo radi na novim glazbenim materijalima, a u tome mu pomaže prepoznatljivo i iskusno producentsko ime, Denis Mujadžić Denyken (Majke, Pips Chips & Videoclips, Hladno pivo, Jinx, Vatra…).
Suradnja s Marinom i rad na njegovom albumu za mene predstavljaju istinski kreativni izazov, riječi su kojima Denyken opisuje početak zajedničke suradnje te nastavlja: Nadam se će ovaj spoj mladosti i iskustva na pravi način predstaviti publici njegov izniman talent te tako rijedak slučaj vrhunske interpretacije i posebnog pjevačkog senzibiliteta kojim nas je sve u kratko vrijeme osvojio. (www.radiodalmacija.hr, Fotografija: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content