Promocija knjige Miodraga Šajatovića „Kad vjetar puše, i purani lete“, 26. siječnja u Virovitici

U utorak, 26. siječnja s početkom u 18 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica održat će se promocija knjige Miodraga Šajatovića „Kad vjetar puše, i purani lete“.

U uvodnom dijelu prisutnima će se obratiti ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici Višnja Romaj te predsjednik HGK – Županijske komore Virovitica i direktor Tvina Ivan Slamić, dok će moderator biti urednik knjige Tomislav Blagaić.

Knjigu će, uz autora i glavnog urednika poslovnog tjednika „Lider“, Miodraga Šajatovića, predstaviti i kolumnist Mirko Galić te profesor Pravnog fakulteta u Zagrebu Mladen Vedriš.

Ako se na greškama uči, da li smo platili dovoljnu cijenu za novo vrijeme? Desetljeće s nizom grešaka, promašaja i izgubljenog vremena mora biti pouka za budućnost. Knjiga kroničara Miodraga Šajatovića je priručnik za one koji poduzetnicima kroje budućnost. Dokument vremena obilježenog žestokim uzletom, šestogodišnjom recesijom i krhkim oporavkom.

Izbor kolumni objavljenih od 2005. do 2015. godine u tjedniku Lider – autentičan pogled na aktualne događaje s argumentiranim preporukama i rješenjima.

Miodrag Šajatović je Virovitičanin, koji se novinarstvom počeo baviti u „Virovitičkom listu“ i na Radio Virovitici. Radio je kao novinar, zamjenik glavnog urednika i urednik u „Poletu“, kao suradnik u „Startu“ i „Danasu“. 1989. god. inicirao je i pokrenuo prilog „Poslovni svijet“ u „Večernjem listu“, 2002. god. pokreće „Poslovni tjednik“ i „Poslovni dnevnik“, a 2005. god. poslovni tjednik „Lider“, izuzetno cijenjen u poslovnoj zajednici i ostaloj čitalačkoj publici.

Organizatori promocije su HGK – Županijska komora Virovitica, Lider i tvrtka Tvin, a suorganizator Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica.

(www.hgk.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content