LIJEPE NA VININ NAČIN Crveni poljubac

Drage moje, mislim da već iz naslova možete naslutiti temu ovog broja! Vječnu temu, vječnu klasiku i vječnu dvojbu pokreće upravo crveni ruž! On nikada ne izlazi iz mode, to je jednostavno zakon poput male crne haljine. Što je žena bez crvenog ruža?! Jednom u životu poželimo ga malo prošetati, barem po dnevnom boravku. Marilyn Monroe bila je i ostala ikona s crvenim ružem. Mnoge žene mi znaju reći da ne nose crveni ruž jer mi ne stoji. Ne, ne i ne! Krivo! Ne postoji žena kojoj crveni ruž ne stoji, možda se samo ne osjećamo ugodno s njim, no to je drugi par opanaka. Nije to za zamjeriti, pa nismo svi isti.
Postoji toliko nijansi i tekstura crvenog ruža pa i tu često dolazi do problema. Što izabrati? Istina je da ne pristaju svima iste nijanse, ali vjerujem da je onaj koji vam privuče pogled u prodavaonici onaj pravi! Ruž, naravno!
Iz osobnog iskustva savjetovala bih ženama svjetlije puti tamnije nijanse crvene (boje vina i nijanse koje graniče s ljubičasto-crvenom), a ženama tamnije puti pristajat će od crveno-ružičastih do narančasto-crvenih tonova. Na pune usne lijepo će pristajati mat ruževi, a na tanje usne potrebno je nanijeti sjajnu teksturu, iako nije pravilo. Najbitnije je kako se vi osjećate.
Isto tako bitno je koristiti olovku za usne u nijansi ruža koji smo izabrale. Nije uopće komplicirano. I još jedan važan detalj. Ne zaboravite provjeriti zube nakon nanošenja crvenog ruža!
Do sljedećeg broja, crveni poljubac vam šaljem!

(www.icv.hr, vm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content