Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: Spasilačka služba, Wonder woman i Trolovi

Ovog vikenda u virovitičku kinu PARK pogledajte projekcije:

09.06. – 19:00h – Spasilačka služba

3.Baywatch HR NOVIFilm prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona (Johnson), voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem (Efron), koji ne poštuje nikakva pravila.

10.06. – 19:00h – Wonder woman

4.Wonder WomanPrije nego je postala Wonder Woman, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

11.06. – 17:00h – Trolls SINK

5.7.2016 11 08 03 TrollsMANJELutke trolova postale su hit u šezdestima, a osmislio ih je danski ribar Thomas Dam. Kultna igračka nastala u 1960-im godinama koja je bila omiljena mnogim generacijama nakon toga, sad stiže na velika platna. Dva glavna lika u filmu, optimistična Poppy i njezine suprotnost Branch morat će se suočiti s velikim izazovima koji će ih odvesti u šarenu avanturu o kakvoj su mogli samo sanjati.

(UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI)

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije

Cijena karte je 20 kuna

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content