Uskoro počinje obnova ambulanti u: Cabuni, Čačincima, Vaškoj, Gradini, Turanovcu, u Pitomači će se ugraditi podizna platforma, a u Slatini obnoviti ordinacija fizikalne medicine

U okviru provedbe EU projekta „Poboljšanje uvjeta za pružanje primarne zdravstvene zaštite u Virovitičko-podravskoj županiji“, u četvrtak 31. kolovoza, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, potpisat će s izabranim izvoditeljima, ugovore o izvođenju radova na sedam ambulanti Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, ukupne vrijednosti 1.700.000,00 kuna.

Radovima će se obnoviti ambulante u Cabuni, Čačincima, Vaškoj, Gradini i Turanovcu, u ambulanti Pitomača ugradit će se vertikalno podizna platforma dok će se u Slatini rekonstruirati ordinacija fizikalne medicine. Ukupna vrijednost cijelog projekta iznosi 6.641.894,03 kuna od kojih su Virovitičko-podravskoj županiji dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu 5.595.000,91 kuna. Partner na projektu je Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content