VIDEO Kakvi talenti: Patricia Hrgović iz Slatine “prošla dalje” u prvoj epizodi RTL-ovog glazbeno-natjecateljskog showa “Zvjezdice”

Treća sezona popularnog RTL-ovog glazbeno-natjecateljskih showa započela je uspješno. Deset malih pjevačkih genijalaca pustilo je svoj glas na pozornici i oduševilo članove žirija.

Prva je to učinila Lucija Stipanović, koja je glas Mie Negovetić dobila čim je zapjevala. Miji su se uskoro pridružili i kolege iz žirija te je tako petnaestogodišnjakinja iz Rijeke dobila ukupno 5 glasova! Sljedeća koja je uspjela dobiti sve glasove bila je Paola Rokić, preslatka sedmogodišnja curica, koja je bezvremenskim  hitom ‘Sve bi seke ljubile mornare’ podigla žiri na noge.

3127aafaf7214fe0111a9172eed506c9

Treća kandidatkinja sa zasluženim prolazom dalje je Patricia Hrgović. Dvanaestogodišnjakinja iz Slatine dobila je 4 glasa žirija te je trebala proći ‘a capella’ izazov zajedno s još petero kandidata jednakog broja bodova – Mirjanom Govorčin, Jill-Letiziom Kantolić, Lucijom Plešom, Marinom Crnjakom i Zlatom Jurišić. Iako je konkurencija bila jaka, a borba napeta, Patricia je uspjela pridobiti žiri, koji se na kraju večeri odlučio za njezin disciplinirani i staloženi glas. Patricia Hrgović je već nastupala na dječjim festivalima i lokalnim natjecanjima te bi htjela biti pjevačica kad odraste. Njezina mama je najveći joj oslonac i potpora u gradnji glazbene karijere. Jako je uglađena i pristojna djevojčica, svjesna svojih vokalnih sposobnosti. (www.rtl.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content