Fotogalerija: ZBOGOM ŠKOLO DO JESENI – Gordana Borotić, Miroslav Main i Elena Bićanić najučenici Virovitičko-podravske županije

U dvorani Tehničke škole u Virovitici, danas (petak) je održana 23. tradicionalna manifestacija “Zbogom školo do jeseni”. U sklopu ove tradicionalne manifestacije povodom završetka školske godine nagrađeni su najučenici s područja Virovitičko-podravske županije.

Prije uvodne riječi, publiku su zagrijale mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica i Ggradska glazba.

MG 8649

Nakon obraćanja voditelja, pozdrav i dobrodošlicu u ime Glazbene škole Jan Vlašimsky Virovitica izrazio je ravnatelj Damir Mihaljević koji se odmah na početku izlaganja zahvalio Virovitičko-podravskom županu Igoru Androviću, zamjenicima župana Mariju Klementu i Darku Žužaku, gradonačelniku grada Virovitice Ivici Kirinu, pročelnici Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesni Šerepac i svima ostalima, koji su sudjelovali u organizaciji ove manifestacije.

Prije početka prvog seta publici su se obratili Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije Vesna Šerepac.

MG 8565

Nakon toga, na pozornicu se popela mlada solistica Julija Tomljanović, koju smo nedavno gledali u dječjem glazbenom showu “Zvjezdice” i otpjevala pjesmu “Ključić sreće”.

Prije konačnog proglašenja najučenika škola Virovitičko-podravske županije, kao i svake godine, učenici i razne kulturne ustanove priredili su uistinu raznovrstan glazbeno-scenski program u sklopu kojeg su se predstavili učenici osnovnih i srednjih škola iz cijele Virovitičko- podravske županije, polaznici Glazbene škole „Jan Vlašimsky“ Virovitica, Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica i mnogi drugi. Nakon reda pjevanja i plesnih točaka, došao je red i na onaj dio manifestacije na kojemu su se najvrijedniji učenici i njihovi školski kolege najviše veselili. Riječ je naime o proglašenju najučenika osnovnih i srednjih škola naše županije.

MG 8894

Čast da ponese titulu najučenika u kategoriji osnovnih škola Virovitičko-podravske županije u školskoj godini 2017./ 2018. pripala je učenici Osnovne škole “Josipa Kozarca” Slatina, Eleni Bićanić. Za najučenika u kategoriji trogodišnjeg programa proglašen je učenik Miroslav Main iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina. Titulu najučenika u kategoriji četverogodišnjeg programa ponijela je Gordana Borotić, maturantica Srednje škole “Marka Marulića” iz Slatine.

Uz Virovitičko-podravsku županiju kao organizatora manifestacije, ove je godine suorganizator bila Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ Virovitica.

34818832 986586478170374 6957224708823580672 n

Nakon proglašenja najučenika i svečane dodjele nagrada, na red su došle i glavne zvijezde večeri, koncert grupe Psihomodo Pop, samo šest dana nakon njihovog velikog koncerta kojim su u Zagrebu obilježili 35 godina postojanja. (www.icv.hr, ts, foto: Matija R., Tin S., Domagoj G. i Kristijan T.)

[g-gallery gid=”461648″]

[g-gallery gid=”461638″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content