NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO Virovitičanin Želimir Holer ostavio neizbrisiv trag u sportu

Hrvatski školski sportski savez na kraju godine dodjeljuje nagrade najuspješnijim školskim sportskim društvima te pojedincima u protekloj školskoj godini. Svečanost dodjele nagrada u školskom sportu 2018. godine održala se u utorak, 18. prosinca 2018. godine s početkom u 17 sati u Hotelu Aristos u Zagrebu.

Svečanosti su nazočili Krešimir Šamija, zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport, Nikola Perković, predsjednik HŠSS-a, Danira Bilić, ravnateljica Hrvatskog športskog muzeja i predsjednica Hrvatskog fair play odbora, Marijan Jerković, viši savjetnik za TZK Agencije za odgoj i obrazovanje, predsjednici i tajnici županijskih organizacija školskog sporta, nagrađeni učenici i njihovi profesori te vrijedni IPL novinari i volonteri.

Kriteriji za proglašenje najboljih školskih sportskih društava određeni su bodovanjem plasmana na natjecanjima školskog sporta te sudjelovanjem u aktivnostima koje organizira HŠSS.

IMG 8202 Custom
Saša Topić (lijevo) i Želimir Holer (desno) // foto: D. Međimorec

Među brojnim nagrađenima našao se i Virovitičanin Želimir Holer, čovjek koji je svojim cjeloživotnim radom zaslužio nagradu školskog sporta za životno djelo. Želimira Holera kandidirao je školski sportski savez Virovitičko-podravske županije.

IMG 8203 Custom
foto: D. Međimorec

Dugogodišnjim radom u području sporta, posebice u skijanju, rukometu i plivanju Holer je ostavio neizbrisiv trag. Svoj sportski potpis posebno je stavio na korice na kojima je pisalo školski sport gdje je 10 godina sudjelovao u organizacijama državnih prvenstava kao koordinator rukometnih natjecanja te je u 2 mandata bio i član izvršnog odbora Hrvatskog školskog sportskog saveza. Nagrada za životno djelo iznosi 6000 kuna.

Popis svih nagrađenih možete pogledati ovdje.

(www.icv.hr, ts, skolski-sport.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content