KATOLIČKA KLASIČNA GIMNAZIJA Napreduju radovi na energetskoj obnovi, u planu i klimatizacija učionica

Radovi na energetskoj obnovi virovitičke Katoličke klasične gimnazije u punom su jeku. Na svim učionicama, hodniku i uredima škole zamijenjeni su prozori, a ovih dana zamijenit će se i preostali prozori na sanitarnom čvoru. Završene su gotovo sve elektro instalacije i sve je spremno za postavljanje nove led rasvjete. U tijeku je postavljanje novih instalacija internetske mreže, a krenuli su i radovi na instalacijama grijanja te pripreme zidova za krečenje.

50946046 2078434132447581 5275296570609238016 o
Foto: kkg-vtc.hr

Isto tako početkom tjedna dobili su izvrsnu vijest, Požeška biskupija kao osnivač škole odlučila je financirati klimatizaciju učionica stare zgrade.

– Klimatizacija učionica nije bila predviđena energetskom obnovom. Ovom odlukom ponovno se potvrđuje nastojanje našeg Osnivača oko visokog standarda obrazovanja u katoličkim školama. Bit ćemo jedna od rijetkih srednjih škola, i osnovnih, u županiji čije su učionice klimatizirane, što je posebno važno maturantima u vrijeme pisanja testova državne mature. Vrijednost dodatnih radova je oko 200.000 kuna i nadamo se da to neće bitno utjecati na planirane rokove završetka radova – rekao je ravnatelj Mario Voronjecki. (www.icv.hr, ml; kkg-vtc.hr)[g-gallery gid=”503758″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content