UHVAĆENI U KRAĐI DIZELSKOG GORIVA Ukupna materijalna šteta iznosi oko 14 tisuća kuna

U nedjelju, 30. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Slatina, prilikom obnašanja službe na području Općine Čađavica, zatekli su tri osobe u krađi dizelskog goriva iz teretnog vozila.

Nakon uhićenja, provedeno je kriminalističko istraživanje, gdje je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su 18–godišnjak, 19–godišnjak i 21–godišnjak, istog dana oko 23 sata, došli u neograđeni dio dvorišta vl. 39–godišnjaka, nakon čega su uporabom podesnog alata, nasilno skinuli lokot na čepu spremnika za gorivo teretnog vozila te iz istog u kanistre otuđili 200 litara dizelskog goriva kada ih je zatekla policijska ophodnja.

Nadalje, daljnjim provođenjem kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je da su u vremenskom periodu od 22. studenoga do 29. prosinca 18– godišnjak i 21–godišnjak u Gradu Slatina, počinili još 3 kaznena djela teške krađe na štetu troje vlasnika teretnih vozila, gdje su na opisan način iz spremnika teretnih vozila otuđili 150, 150 i 600 litara dizelskog goriva, koje su nakon otuđenja prodavali na području Slatine. Ukupna materijalna šteta cijeni se na novčani iznos od oko 14 000 kuna.

Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO za mladež u Virovitici.

(PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content