Održana izvještajno-izborna skupština Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika VPŽ

Željko Lacko biti će predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika virovitičko-podravske županije i u novom četverogodišnjem mandatu, kao i njegov zamjenik Josip Barišić, te blagajnik Željko Živković.

Dužnost tajnika u novom mandatu obnašati će Damir Bedeković, umjesto dosadašnjeg tajnika Mladena Mihelčića. Jednoglasno je to odlučeno na izvještajno-izbornoj skupštini udruge koja je održana u Društvenom domu Opće bolnice Virovitica.

Prilikom podnošenja izvješća o radu ove udruge koja će u studenom ove godine obilježiti 16 godina postojanja, predsjednik Lacko zahvalio se na odličnoj suradnji koju Udruga ostvaruje sa Općom bolnicom Virovitica, Tehničkom školom Virovitica – smjer medicinski tehničar, te Virovitičko-podravskom županijom, Gradom Virovitica i brojnim donatorima.

Glavni cilj udruge je briga za svoje članove, te mnogobrojnim akcijama senzibiliziranje javnosti o važnosti stalne kontrole tlaka i šećera u krvi, te o značaju donacije organa onima kojima to može spasiti život.

(www.icv.hr, bs, Foto:Bruno Sokele)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content