Derbi TVIN Virovitica – Pitomača, “Slatki” dočekuju Garešnicu, Slatina u Požegi

Županijski derbi Tvin Virovitica-Pitomača

U 14.kolu 2.lige u ženskoj konkurenciji susreću se rukometašice Tvin Virovitice i Pitomače. Utakmica se igra u subotu 12.ožujka, u sportskoj dvorani Tehničke škole, u 19.30 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan. Pitomača ima puno iskusniji sastav i želi održati korak sa vodećom Podravkom Lino. Domaće rukometašice neće se predati bez borbe.

Viro dočekuje Garešnicu, Slatina u Požegi

U 16.kolu druge lige sjever rukometaši Viro Virovitice u subotu 12.ožujka dočekuju drugoplasiranu Garešnicu. Utakmica se igra u 17.30 sati, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, ulaz na utakmicu je slobodan. Zbog crvenih kartona, koje su dobili u Našicama, trener Dino Dragičević ne može računati na Dubravka Benka i Sašu Kukića. Slatina gostuje u Požegi u subotu 12.ožujka, u sportskoj dvorani Tomislav Pirc, u 18 sati igraju sa domaćim rukometašima. Požežani su poznati kao tvrdi domaćini, koji ni puno jačim ekipama ne prepuštaju bodove.

Orahovica dočekuje Lipu, Mikleuš Multinorm

U 11.kolu 3.lige istok u muškoj konkurenciji Orahovica dočekuje Lipu iz Pakraca. Utakmica se igra u subotu 12.ožujka, u sportskoj dvorani u Orahovici, u 19 sati. Rukometašice Mikleuša, također u 11.kolu, u nedjelju 13.ožujka, u 18 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole u Mikleušu, dočekuju drugoplasirani Multinorm iz Cerne.

Mlađe kadetkinje sa Brodom i Multinormom

U nedjelju 13.veljače u sedmom krugu 1.mlađe kadetske lige rukometašice Tvin Virovitice igraju u Garešnici, u sportskoj dvorani Osnovne škole igraju: u 12 sati sa Brodom, a u 13 sa Multinormom iz Cerne.

Mlađi kadeti sa Prelogom i Čakovcem

U nedjelju 13.ožujka mlađi kadeti Slatine i Viro Virovitice u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini, u sedmom krugu 1.lige mlađih kadeta igraju sa Prelogom i Čakovcem. Turnir se igra od 10 do 14 sati.

Dječaci B igraju sa Marofom i Vidovcem

U subotu 12.ožujka u Slatini, u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića igra dvanaesti krug 1.lige dječaka B. Rukometaši Slatine i Viro Virovitice igraju od 10 do 14 sati sa vršnjacima iz Marofa i Vidovca. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content