Flora Virovitica nastavlja suradnju s općinama Suhopolje i Špišić Bukovica

Načelnici općina Suhopolje i Špišić Bukovice, Marijan Brlek i Hrvoje Miler potpisali su s direktorom virovitičke komunalne tvrtke Flora Vtc Željkom Iharošem ugovor o nastavku poslovne suradnje na poslovima gospodarenja miješanim komunalnim i biorazgradivim otpadom.

Naime, nakon isteka desetogodišnjeg ugovora za zbrinjavanje otpada s njihova područja, ove dvije općine potpisali novi na razdoblje od 10 godina.

Tom prigodom načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek i Špišić Bukovice Hrvoje Miler zahvalili su Flori Vtc na izvanrednoj i korektnoj suradnji vezano uz prikupljanje i odvoz otpada u proteklih 10 godina, pogotovo i iz razloga što se cijene odvoza u svih ovih 10 godina nisu dizale te što niti novim ugovorom nije predviđeno povećanje cijena Florinih usluga.

Zadovoljstvo nastavkom suradnje s ove dvije općine izrazio je direktor Flore Vtc Željko Iharoš, koji je istakao činjenicu da su naše susjedne općine u samom vrhu RH po kilogramu odvojenog otpada, što i je poanta odvajanja otpada zbog čega je u proteklih 10 godina prepolovljena tonaža otpada koji završava na Gradskom odlagalištu otpada u Virovitici. (www.icv.hr; zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content