FOTO: Rezovac golovima Kovačevića i Đureša slavio protiv Lukača 05 te prošao u četvrtzavršnicu Županijskog Kupa, Papuk s lakoćom preko Dinama iz Četekovca

U osmini finala Županijskog nogometnog Kupa Rezovac je u Lukaču slavio protiv istoimenog domaćina (Lukač 05) sa 2:0. U prvom poluvremenu izabranici trenera Antona Pranjića dominirali su terenom, no nisu iskoristili svoje šanse, te im je u 45. minuti stigla „kazna“. Dario Kovačević zabio je za 1:0 Rezovca.
U drugom poluvremenu oko 300 gledatelja gledalo je izjednačenu igru, isprekidanu prekršajima, a sve nade u prolazak dalje Lukačanima je „ugasio“ njihov bivši igrač Alen Đureš koji je zabio za 2:0 u sudačkoj nadoknadi.
Rezovac je tako prošao u četvrtzavršnicu Kupa, a njihov novi trener Elvis Vinak, koji je nadmudrio stratega „Zelenih“ Pranjića, upisao je pobjedu u prvoj službenoj utakmici na klupi kluba s Laništa.
Istodobno, Papuk je u Orahovici pred 100 gledatelja s lakoćom svladao Dinamo iz Četekovca. Bilo je 6:0. Redom su zabijali Benjamin Špoljarić, Juran Vuković, Toni Ramić, Antonio Vratković, Benjamin Radinković i Borna Mimić.
Inače, preostali susreti osmine županijskog Kupa igraju se u nedjelju, 6. ožujka. Od 15 sati sastaju se: Podgorje – Croatia, Bratstvo – Pitomača, Slatina – Podravac, Bilogora 1947. – Virovitica, Mladost Čačinci – Mikleuš, Zrinski – Suhopolje. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content