Kolinda Grabar-Kitarović odlikovala Eleonoru Zemunić, Tomislava Semaka i Željku Ravlić

U prostorijama policijske uprave, upriličena je svečanost dodjele Spomenica domovinske zahvalnosti djelatnicima PU virovitičko-podravske. Temeljem Člana 98. Ustava Republike Hrvatske i čl. 2., 3., i 23. Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske za časnu i uzornu službu, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, dodijelila zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova, odlikovanja Spomenice domovinske zahvalnosti. Predsjednica Republike Hrvatske, odredila je da ministar unutarnjih poslova kao njen izaslanik u njeno ime, uruči navedena odlikovanja, a ministar unutarnjih poslova, odredio je da ceremoniju uručenja zaposlenicima policijskih uprava, provedu načelnici policijskih uprava.
U Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj za časnu i uzornu službu Predsjednica Republike Hrvatske, odlikovala je tri zaposlenika, kojima je načelnik PU Mirko Kostelac, uručio odlikovanja.
U nazočnosti užeg kolegija i rukovoditelja, odlikovanja su primili:
– Eleonora Zemunić: policijska službenica raspoređena na radno mjesto, policijski službenik za gospodarski kriminalitet u Službi kriminalističke policije, u zvanju glavni policijski inspektor, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 23. kolovoza 1993. godine.
– Tomislav Semak: policijski službenik raspoređen na radno mjesto, policijski službenik vođa ekipe za očevid u cestovnom prometu u Policijskoj postaji Slatina u zvanju viši policijski narednik, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 1. kolovoza 1990. godine.
– Željka Ravlić: državna službenica raspoređena na radno mjesto viši upravni referent u Službi zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za pravne i upravne poslove, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 26. kolovoza 1993. godine.
Riječi zahvale u ime odlikovanih zaposlenika, uputila je Eleonora Zemunić. (www.viroviticko-podravska.policija.hr)