“Slatki” i “Lavice” na gostovanju, Pitomača dočekuje Brod, Slatina slobodna

Tvin Virovitica u Koprivnici, Pitomača dočekuje Brod

Rukometni vikend otvaraju rukometašice Tvin Virovitice, koje u petak 4.ožujka u 20 sati gostuju u Koprivnici. U 20 sati u dvorani Gimnazije Fran Galović igraju sa vodećom Podravkom Lino. U subotu 5.ožujka, u 19 sati, u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića rukometašice Pitomače dočekuju posljednjeplasirani Brod.

Viro gostuje u Našicama, Slatina slobodna

Rukometaši Viro Virovitice u subotu 5. ožujka gostuju u Našicama. U 18 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava igraju sa drugom ekipom Nexea. Zbog odustajanja Preloga, od daljnjeg natjecanja, rukometaši Slatine su slobodni, te će upisati bez borbe dva nova boda.

Mikleuš i Orahovica gostuju kod vodećih

Ovog vikenda kreće drugi dio 3.rukometne lige istok. Obe naše ekipe gostuju kod vodećih sastava. Rukometašice Mikleuša gostuju u Belom Manastiru. Sa Baranjom BM igraju u tamošnjoj sportskoj dvorani, u subotu 5.ožujka, u 19 sati. Rukometaši Orahovice, također u subotu 5.ožujka, ali u 20 sati u osječkom Zrinjevcu igraju sa Feniksom.

Kadeti igraju u Bjelovaru

U nedjelju 6.veljače u osmom krugu 1.jedinstvene kadetske lige rukometaši Viro Virovitice igraju u Bjelovaru, u Školsko sportskoj dvorani, sa dvije zagrebačke ekipe. U 10 sati sa Medveščakom, a u 12.45 sa Trnjem

Dječaci A igraju tri utakmice

U nedjelju 6.ožujka dječaci A Viro Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u jedanaestom krugu 1.lige dječaka A igraju: u 10.30 sa Garešnicom, u 12.30 sa Daruvarom i u 13.30 sa Čazmom.

Djevojčice A igraju odlučujuće susrete

U nedjelju 6.ožujka u Virovitici, u sportskoj dvorani Tehničke škole igra sedmi krug 1.lige djevojčica A. Rukometašice Tvin Virovitice igraju u 15.30 sati sa Moslavcem iz Popovače, a u 16.30 sati sa Loniom iz Kutine. To su im odlučujući susreti, nakon kojih se mogu plasirati na državnu završnicu. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content